Gezonde leefstijl of…?

Potverdorie. Dat is nog een beste klus, zo’n website bouwen. Maar het is gelukt! Ik ben zó trots op mezelf. Alleen, of het helemaal mindful is en een gezonde leefstijl? Mwah. Het begon vrijdag wel goed. Met mijn collega-‘Tuinmutsen’ Els en Gerda was ik lekker op pad om plantjes te kopen, die we ook nog in de grond hebben gezet. We wilden er vroeg bij zijn. Nu maar hopen dat de vogels van de koolplantjes afblijven. Voor de goede orde, de Tuinmutsen zijn drie vriendinnen die samen een moestuin runnen. We zijn een bezienswaardigheid op ‘de tuin’.

Terug naar een gezonde leefstijl. De rest van het weekend heb ik dus achter een computerscherm gezeten om een website in de lucht te krijgen. Te zorgen dat het allemaal aansluit op mijn LinkedIn, Twitter, Facebook, Pinterest en Instagram pagina’s en dat het ook nog een beetje hetzelfde oogt. Uitzoeken hoe het nou toch kan dat als je Nextturn googled, je zo’n raar onderschrift te zien krijgt. Nog geen oplossing, trouwens. Ondertussen kreeg ik ook nog een reprimande van Mathilde, omdat ik de onderschriften van mijn pin’s niet op orde had.

En nu zit ik hier, met brandende ogen, helemaal te gloeien van trots dat ik het helemaal zelf voor elkaar gekregen heb.

Ik presenteer jullie…. Nextturn!

De gezonde leefstijl begint morgen weer.

Geef een reactie