Ja, ik ook een nieuwsbrief!

Ik heb door de jaren heen heel wat tweets en statusupdates gepost op LinkedIn, Twitter en Facebook. Dat doe ik natuurlijk om interessant nieuws te delen met mijn netwerk. En – de eerlijk gebied te zeggen – wil ik ook de aandacht op mijn diensten te vestigen, dus voel je uitgenodigd. ūüėÄ ¬†Maar¬†soms¬†voelt¬†het¬†als overkill, zo van ‘Daar heb je haar ook weer’. Dus ik gooi het over een andere boeg met een ¬†wekelijkse¬†nieuwsbrief. Het voordeel is dat ik mezelf moet dwingen, om echt de beste artikelen te selecteren en mijn lezers alles op √©√©n plek kunnen terugvinden.

Het gaat altijd om informatie die volgens mij raakt aan duurzame inzetbaarheid. Daarin heb ik namelijk een missie. Niet heel moeilijk hoor, ik wil gewoon dat duurzame inzetbaarheid op kaart komt, en blijft staan, bij zowel bedrijven als werknemers.

Dus klik even door naar de ‘maiden’ editie van mijn nieuwsbrief¬†Veerkracht en Autonomie in leven en werk. Veel leesplezier!

Geef een reactie