Ervaringen

Enkele coachees aan het woord

Marion is met al haar rust en wijsheid echt in staat geweest mij zelf opnieuw mijn koers te laten bepalen. Marion stelt veel vragen en altijd op het juiste moment, zet aan tot actie en geeft ook haar eigen kijk op mijn reflecties. Dat doet ze scherp maar steeds zonder oordeel. Ik heb erg veel baat gehad bij het traject dat ik bij haar volgde.
– Nicole –


Ik heb de coaching van Marion ervaren als persoonlijk, open en direct. Marion heeft veel kennis en weet dat, door te luisteren naar de persoon, heel goed te gebruiken. Zeer positief!
– Peter –


Na mijn ontslag bij Getronics in 2010 werd ik middels outplacement gecoached door Marion. In deze periode heb ik haar leren kennen als een coach die je op een voortreffelijke wijze kan begeleiden in zo’n traject. Bij wie je negatieve ervaring kunt delen en waar altijd het positieve weer naar voren komt. Zij heeft mij gesteund met advies en coaching om op 55 jarige leeftijd toch weer een passende baan te vinden. Deze heb ik gevonden bij het ROC van Twente.
– 
Jan –


Marion is a senior and very professional human resource consultant. She provided me with very useful career tips, but she also coaches you to make it happen. She is reliable and has a warm personality.
– Peter –


Sometimes people forget their own talents. Marion helped me finding my own talents and putting those talents at maximum use again.
– Frank –


Marion is een fijn en integer mens, met veel kennis en levenservaring. Zij heeft mij op cruciale punten in mijn loopbaan gecoached, waardoor ik een beter zicht heb op mijn eigen kwaliteiten en deze op de goede manier kan gebruiken. Door Marion ben ik gegroeid in mijn functioneren én als mens.
– Henrike –


Deelnemers over de 8-weekse mindfulness training

Ik heb met plezier deelgenomen aan de mindfulness training van Marion. Marion is een professionele trainer en weet je met haar ervaring en inspirerende persoonlijkheid mee te nemen in de kennismaking met mindfulness. Deelname aan de training heeft mij opgeleverd dat de drempel om te mediteren of ademhalingsoefeningen te doen is verdwenen en ik regelmatig korte oefeningen doe om bewust in het moment aanwezig te zijn, ook met mensen die ik begeleid.
– Ebbe –


Het volgen van de cursus mindfulness bij Marion heb ik als heel prettig ervaren. Ze heeft een rustige uitstraling en benadering, een prettige stem om naar te luisteren en ze geeft genoeg ruimte om ervaringen te delen met elkaar.
– Esther –


Marion heeft veel met Mindfulness. Ik kon dat zien door het plezier en de rust die ze uitstraalt tijdens de training. Ze betrekt iedereen in de groep en biedt ruimte om je thuis te voelen en feedback te geven. Ze geeft de training met toewijding en is het baken waarop je kunt terugvallen.
– Rob –


Marion geeft op een respectvolle en prettige manier de mindfulness training. Het zet aan tot mindful werken en bewust acteren. Ik heb er baat bij.
– Judith –


Ik heb bij Marion een bijzonder mooie mindfulnesstraining doorlopen. Inzichten en ervaringen opgedaan naast de ontroering en de lach. Een aanrader in deze snelle bewegelijke tijd.
– Ineke –


Ik heb met veel plezier een mindfulnesstraining bij Marion gevolgd. Marion heeft een rustige en open houding waardoor anderen zich snel op hun gemak voelen. Zij voelt goed aan waar de ander mee zit en wat de ander nodig heeft. Dit maakt dan ook dat ik me tijdens de training open en kwetsbaar op kon stellen en dat de mindfulnesscursus goed aansloot op mijn behoeftes en dat het praktisch werkbaar voor mij was. Ik vind dat Marion humor heeft en dit was ook merkbaar in de training. De training was hierdoor, naast het feit dat het zeer nuttig was, ook erg gezellig.
– Cathelijne –


Deelnemers over de workshop ‘Mindfulness in de loopbaanpraktijk

De volledige mindfulness training had ik eerder bij Marion gedaan. Dit is een mooie aanvulling voor hoe er mee om te gaan in je eigen praktijk. En haar manier van werken is rustig en respectvol!
– Judith –


Marion maakt mindfulness heel toegankelijk en toepasbaar op de haar zo kenmerkende wijze; non-nonsens, puur en altijd met een lach.
– Trudy –


Marion heeft mij mindfulness voor het eerst laten ervaren in een workshop. In een veilige, humorvolle sfeer heb ik door de verschillende opdrachten aan mindfulness geproefd. Dit is zeker aan te bevelen. Marion van Hoof is een zeer vakvolwassen trainster op dit gebied. Ik kan haar zeker aanbevelen.
– 
Jef –


Leuk te merken dat Marion zich helemaal heeft toegelegd op mindfulness en ACT. En dit ook integreert in haar manier van leven en werken. Ik zelf ben ook getraind in deze beide vaardigheden en weet hoe moeilijk en uitdagend dit is. Maar draag je dit niet uit dan is het mindfulle effect op je coachee beduidend minder. Marion leidde ons als een volleerde trainer door de meditaties heen, waarbij haar stem een prettige laagte heeft. Ook was er genoeg ruimte voor theorie van haar kant en vragen van de deelnemers kant. Het programma was evenwichtig. Leuk om met een lopende lunch af te sluiten, zodat de deelnemers en trainer hun ervaringen konden uitwisselen. De broodjes waren voortreffelijk door Han met liefde bereid.
– Frances –


Een cadeautje om te ontvangen, stil te zijn en te genieten.
Een goede manier om je spanning in je lijf te verminderen.
Een vorm om dichter bij jezelf te komen.
– Herman –


Mindfulness levert mij op dat ik elke keer weer word herinnerd aan dat er niet meer is dan het moment waar ik in ben. Ben ik in staat om elk moment van de dag mijn agenda/ gedachten/ fantasieën/ toekomstbeelden/ ervaringen los te laten en niet-oordelend te bekijken? Zeker niet.
Daarom volg ik regelmatig workshops Mindfulness zodat ik blijf oefenen. Deze keer bij Marion van Hoof van Next Turn.
Marion leidt, met uitleg van de theorie, en herinnert je, met opdrachten, dat mindfullness gaat om ‘waar je ook gaat daar ben je’ van Jon Kabat-Zinn. Zoals hij zegt: Meditatie is een levenskunst, een methode die het mogelijk maakt te genieten van en vredig aanwezig te zijn bij alles wat je doet, waar je het ook doet.
– Karin –