Heb jij het lef om jouw toekomst recht in de ogen te kijken?

In het najaar introduceren wij onze training ‘Heb jij het lef om jouw toekomst recht in de ogen te kijken?’ voor mensen die met een heldere visie op hun leven en loopbaan de toekomst tegemoet willen treden.

Je gaat aan het werk in een kleine groep, met veel persoonlijke aandacht en inspirerende opdrachten. Doe je mee?

Programma

Persoonlijk intakegesprek
Tijdens de persoonlijke intake staat jouw levensverhaal centraal: Wat breng je al mee?  Welke thema’s spelen er, wat is de rode draad?

Eerste groepsbijeenkomst (1 dagdeel)
Tijdens de eerste bijeenkomst  stellen wij de vraag: Wat brengt je hier? en Waar loop je tegen aan? We gaan in op de plaats die werk en je sociale omgeving innemen in je leven, Wat belangrijke waarden zijn. Welke wensen je koestert, doelen die je gesteld heb en mogelijkheden die je voor jezelf ziet. En, wat wil je investeren in jezelf?

Tweede groepsbijeenkomst (1 dagdeel)
Tijdens de tweede bijeenkomst is staat gezondheid centraal. Hoe kijk jij naar gezondheid in het algemeen. Waar word jij blij van? Hoe ziet je voedingspatroon eruit en hoe zorg je voor voldoende beweging.

Derde groepsbijeenkomst (1 dagdeel)
Je talenten, kwaliteiten, kennis en ervaring komen nu aan bod. Welke ideeën en overtuigingen heb jij over werk. En vooral waar zit jouw kracht?

Vierde groepsbijeenkomst (1 dagdeel)
Hoe verder? Op welke manier ga je het geleerde in praktijk brengen. Concreet benoemen hoe je voor je gezond ouder wilt worden, waar je blij van wordt, wat je nog wilt leren en in wilt ontwikkelen. En, wat wil je doorgeven?

Terugkombijeenkomst (1 dagdeel)
Je hebt niks aan een plan als je niet in actie komt. Daarom is de centrale vraag tijdens de terugkombijeenkomst: Waar sta je nu? We kijken naar welke stappen je gezet hebt, welke successen je hebt behaald en waar je tegenaan gelopen bent. Kortom, wat is het resultaat tot nu en op welke punten wil je je plan bijstellen?

Huiswerkopdrachten
Tijdens de bijeenkomsten verken je de verschillende thema’s en reiken de trainers hulpmiddelen en oefeningen aan die je leren om je nieuwe inzichten in de praktijk te brengen. Want dáár moet je het natuurlijk gaan doen, in de praktijk. Daarom maken praktijkopdrachten en huiswerk deel uit van de training. De resultaten worden in de bijeenkomsten geëvalueerd en gebruikt om een volgende stap te zetten.

Het resultaat
Je bent je bewust bent van de factoren die je helpen om op een bevlogen manier in het werk te staan en op welke manier je daar zelf invloed op kan uitoefenen. En een actieplan met concrete handvatten om je doelen te bereiken.

Bezoek de kalender voor de komende data en om je aan te melden.