Laat je leeftijd voor je werken!

Deze training is gemaakt voor 45+’ers, die zich willen bezinnen op de invloed van ouder worden op hun leven en loopbaan.

Er wordt van jou verwacht dat je langer doorwerkt. Deze maatschappelijke ontwikkeling loopt vast niet in de pas met wat je ooit verwachtte. Als je geboren bent rond (pakweg) 1955, heb je ongetwijfeld lang in de veronderstelling geleefd dat je omstreeks je 60ste zou stoppen met werken. Dat geldt waarschijnlijk ook als je nog wat later geboren bent. In plaats daarvan wordt nu dus van je gevraagd om een ‘doorstart’ te maken tot 67+. Het is heel goed denkbaar dat je je daardoor onzeker of kwetsbaar voelt, gezien de beeldvorming rond de oudere medewerker en de concurrentie van jongeren.

En het ís ook zo, het langer doorwerken stelt je voor dilemma’s. Waar de een graag in zijn huidige baan blijft, wil de ander nog graag een loopbaanstap maken. De volgende zoekt naar een betere werk- privébalans. Zo heb jij ongetwijfeld ook gedachten over hoe je je loopbaan wilt voortzetten. Maar hoe creëer je kansen voor jezelf?

Doel van de training
‘Laat je leeftijd voor je werken’ helpt je om jezelf krachtig te positioneren. Met een heldere visie op kansen en uitdagingen, persoonlijke behoeften en ambities.

Kern van het programma
• Ouder worden we allemaal, wat levert het op?
• Op welke manier zijn je behoeften en ambities verandert nu je ouder wordt?
• Hoe blijf je vitaal en fit?
• Wat is jouw visie op jouw kansen en uitdagingen, persoonlijke behoeften en ambities?
• Hoe ga je daarmee aan het werk?

Bezoek de kalender voor de komende data en om je aan te melden.