Loopbaan QuickScan

De Loopbaan QuickScan
Even de stand van zaken doornemen. Waar sta ik in mijn loopbaan? Wat drijft me? Vind ik in mijn werk terug wat ik belangrijk vind? Past mijn werk nog bij mijn kwaliteiten? Of: passen mijn kwaliteiten wel bij mijn werk? Hoe wil ik verder gaan?

Waarom een Loopbaan Quickscan?
Gun jezelf om deze of andere vragen om de zoveel tijd te stellen. De inzichten die jij krijgt op grond van de gesprekken en de uitkomsten van eventuele testen en opdrachten geven je het frisse idee dat je zo nu en dan nodig hebt over hoe jij je loopbaan wilt vervolgen.

Hoe gaat de Loopbaan Quickscan in zijn werk?
In een telefonisch intakegesprek verkennen we jouw loopbaanvraag en beslissen hoe jij je het beste kunt voorbereiden op ons eerste persoonlijke gesprek. Op grond van de uitkomsten uit het eerste gesprek beslis je op welke manier jij je vraag verder uit kunt diepen. In het tweede, eindgesprek trekken we conclusies en bepaal jij wat je gaat doen.

Wat mag jij verwachten?
– Telefonisch intakegesprek
– 2 persoonlijke gesprekken
– Persoonlijk e-account voor tussentijdse ondersteuning
– Huiswerkopdrachten, w.o.: digitale tests, reflectieopdrachten, literatuur, film en video

Wat verwachten wij van jou?
De bereidheid om opdrachten en oefeningen uit te werken en in praktijk te brengen, want daar gebeurt het uiteindelijk: in de dagelijkse praktijk!

Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op om een intakegesprek te plannen. Je mag natuurlijk ook meteen bellen: 06-14443890.