Marion

Marion van Hoof, aangenaam. In mijn bureau Next Turn werk ik met mensen aan het (her)vinden van autonomie, veerkracht en inspiratie.

Volgens mij zijn jij en ik gelukkige, veerkrachtige mensen, opgewassen tegen wat op er ons pad komt, als wij voor onszelf durven staan en recht doen aan onze persoonlijke waarden. Vanuit die overtuiging werk ik met mensen.

Ik ben ‘ervaringsdeskundige’ met een degelijke opleidingsachtergrond en brede werkervaring. Op LinkedIn profiel vind je meer over mijn professionele leven.

Zorgen en verdriet zijn ook onderdeel van mijn leven. Ziekte, verlies, ouder worden, ‘life events’ waarmee ik bekend ben. Ik heb geleerd dat je er rijker uitkomt, al duurt het soms even voordat je dat kunt zien. Mij heeft het mijn belangstelling voor een gezonde leefstijl, vitaliteit en mindfulness gebracht.

Ik deel mijn ervaring en deskundigheid op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en mindfulness graag met anderen. Ik zoek ook de samenwerking op met collega’s met andere deskundigheidsgebieden. Dat houdt mij scherp en er gebeuren mooie dingen.