Waarom kiezen mensen voor ons?

Mensen kiezen voor coaching op maat of volgen mijn workshops en trainingen om veel verschillende redenen. Centrale thema’s zijn persoonlijk leiderschap, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Concrete dilemma’s waarmee mensen aankloppen gaan soms over werk:

  • Hoe verbeter ik het functioneren in mijn baan?
  • Ik loop vast in mij huidige functie, help!
  • Ik verlies mijn baan, wat nu?

Of over dagelijkse leven:

  • Hoe deal ik met de moeilijkheden van alle dag?
  • Ik wil nieuwe keuzes maken en toekomstperspectief creëren
  • Hoe krijg ik meer balans tussen mijn werk en persoonlijk leven

En ook voor stress- en burnout-klachten kloppen mensen bij ons aan.

Kortom, als je ergens mee zit, neem dan contact op en we bespreken of mijn aanpak bij jou past. Ik ga graag met jou aan de slag!